ACB
Esports Bàsquet 09/12/2010

Paco Olmos tornarà a la Fonteta

Després de marxar del València Basket Club ara fa 6 anys, l'entrenador dels menorquins s'asseurà a la banqueta visitant de la Fonteta per primer cop a la seva carrera

Redacció
1 min

ValènciaL'estiu de 2004, Paco Olmos va deixar de ser entrenador de l'aleshores Pamesa València. Diumenge, Olmos tornarà a la pista on es va proclamar campió de la Copa ULEB 2002-03 i on va encapçalar el primer projecte d'Eurolliga del València Basket Club. Serà, segur, un partit especial per ell.

"És la meva casa, on he passat molts anys de la meua carrera", assegura el tècnic. Veu el seu retorn com "un dia que he estat esperant des que vaig haver d'eixir del club". Després d'un periple per la lliga LEB, el seu ascens amb Menorca Bàsquet a la màxima competició la passada temporada li ha donat l'oportunitat de tornar. Amb un balanç semblant al del Power Electronics València, 4 victòries i 6 derrotes, torna a la Fonteta un dels entrenadores més estimats per la família taronja.

"Felicito a l'increïble afició del València Basket per estos 25 anys d'existència i, per descomptat, a tota la família, treballadors, presidents i directius d'un club que portaré sempre dins del meu cor", va dir Olmos en un vídeo commemoratiu que va fer-se ara fa 3 mesos.

stats