Esports 25/05/2012

El club blaugrana estudia demanar plaça a l'Adecco Or

à.g. / D.r.j.
1 min
Alexander Zhigulin, Josep Pérez i Ludvig Hakanson, en el Campionat d'Espanya júnior.

BARCELONA.El Barça està estudiant la possibilitat de demanar plaça perquè el seu equip filial jugui la temporada que ve a l'Adecco Or. El club blaugrana ha demanat informació per conèixer els requisits econòmics, que no quedaran establerts fins a l'assemblea general que la Federació Espanyola (FEB) farà el 2 juny a Madrid.

El pla de treball que el Barça té al cap preveu que jugadors com Josep Pérez es puguin quedar a Barcelona, per alternar la feina diària amb el primer equip i els partits amb el filial. Per això, però, el Barça B necessita participar en una lliga competitiva com l'Adecco Or. L'equip blaugrana, que enguany ha estat entrenat per Borja Comenge, va quedar eliminat en les semifinals de l'Adecco Plata (3-1) pel CB Prat Joventut.

Tot i la greu crisi econòmica, la Federació Espanyola mantindrà l'estructura de categories per a la temporada que ve, però en modificarà les condicions econòmiques per alleugerir els pressupostos dels equips que participen en l'Adecco Or, l'Adecco Plata i la Lliga EBA.

El termini per demanar sol·licituds quedarà establert el dissabte de la setmana que ve i s'acabarà al juliol. El Barça no tindrà problemes per complir els requisits estructurals i econòmics que la Federació Espanyola fixarà.

stats