Esport
Esports 04/12/2010

El món de l'esport busca alternatives perquè el caos aeri no impedeixi disputar els partits previstos

Segons ha informat Rac1, els equips reaccionen amb celeritat i opten per canviar l'avió per l'autocar per arribar a temps pels compromisos del cap de setmana

Martí Molina / Marina Sancho
2 min

BarcelonaA l'espera que els aeroports es tornin a posar en funcionament, el món de l'esport està fent mans i mànigues perquè es puguin disputar els diferents partits previstos per aquest cap de setmana.

En el món del futbol, l'Sporting de Gijón, rival de l'Espanyol aquest diumenge, s'està desplaçant cap a Barcelona amb autocar, segons ha informat Rac1. Els asturians tenien previst fer el viatge per via aèria. També el Girona ha decidit viatjar per carretera, en el seu cas cap a Madrid, on demà ha de jugar contra el Rayo Vallecano. Malgrat els problemes als aeroports, tot sembla indicar que no hi haurà cap problema perquè es puguin disputar aquests dos enfrontaments. No es disputarà, en canvi, el Tenerife-Granada previst per demà a les 17.00h. L'equip anadalús no té cap mitjà alternatiu per arribar a l'illa.

Pel que fa a l'handbol, finalment demà es jugarà el partit entre el Barça Borges i el Kiel a l'hora prevista (17.15h). Els alemanys arribaran a Barcelona aquesta nit per carretera des de Toulouse, amb un autobús que ha enviat el club blaugrana.

En futbol sala, el Caja Segovia, rival del Barça demà diumenge al Palau Blaugrana; està viatjant per carretera. En canvi, qui no han pogut fer el desplaçament són els àrbitres del partit. En el seu cas, la Lliga Nacional de Futbol Sala ha optat perquè aquest partit el dirigissin dos col·legiats del País Basc.

A l'OK Lliga, el Lloret – Liceu s'ha ajornat definitivament. Els gallecs havien d'enlairar-se aquest migdia, però el seu vol no ha sortit.

A l'ACB, el Menorca-CAI previst per aquesta tarda es jugarà finalment demà a les 19.00h. L'equip aragonès confia que demà al matí es torni a obrir l'espai aeri per viatjar demà al matí a l'illa balear. L'ACB fixarà un nou horari en cas que el CAI no pugui viatjar. La resta d'equips que havien de desplaçar-se han optat per canviar els seus plans de viatge i es jugaran tots els partit a l'hora prevista.

stats