Futbol Català
Esports 11/12/2011

Castelldefels i Vic empaten sense gols en un dels duels que hi havia pendents de disputar a Tercera

L'únic encontre que falta jugar és la segona part de l'Europa-Masnou

CastelldefelsAprofitant el descans de la lliga de Tercera Divisió aquest cap de setmana amb motiu de la Copa de Regions UEFA, Castelldefels i Vic han disptuat el partit ajornat que tenien pendent de posar al dia, considerant que cap dels dos equips tenia jugadors convocats amb la selecció amateur catalana i que el cap de setmana quedava, doncs, lliure per poder posar al dia el calendari dels dos equips. El marcador inicial de 0-0 no s'ha mogut i tots dos equips han sumat només un punt.

Al campionat li falten només 45 minuts per posar al dia tota la classificació. Són els que Europa i Masnou havien de jugar el dijous dia 8, però que la Federació Catalana de Futbol -que en un primer moment havia autoritzat la data- va fer ajornar novament perquè l'Europa tenia tres jugadors convocats amb Catalunya Amateur, que aquest cap de setmana han participat del joc en la classificació del combinat català per a semifinals. El duel pendent encara no té data coneguda.