ESPORTS
Esports 25/11/2011

La selecció catalana de futbol sala s'enfrontarà al primer equip fundat a Twitter per recaptar fons per 'La Marató' de Tv3

El partit es disputarà aquest diumenge al Poliesportiu de La Salle Bonanova. L'entrada valdrà cinc euros i inclourà un dinar popular

Efe
2 min

BarcelonaLa selecció catalana de futbol sala, així com veterans de l'RCD Espanyol i un equip de famosos, s'enfrontaran aquest diumenge en un torneig benèfic al Tweet United, el primer club de futbol sorgit a través de les xarxes socials. El torneig solidari, que se celebrarà al Poliesportiu de La Salle a Barcelona, té per objectiu recaptar fons per a la tradicional Marató de TV3, dedicada aquest any a la regeneració i trasplantament de teixits i òrgans.
 Els jugadors del Tweet United es van associar fa més d'un any a través de la xarxa social Twitter, i el grup té el suport, entre d'altres, de l'expresident del parlament català Ernest Benach.

La cita comptarà amb la participació de la selecció catalana de futbol sala, subcampiona de l'Europeu 2006 de la Unió Europea de Fútsal, i quartfinalista de l'últim Mundial de l'Associació Mundial de Fútsal, celebrat a Colòmbia al març.
 Un equip de veterans de l'RCD Espanyol, entre els quals hi figuren noms com Patón, Uceda, Samper i Manel Martínez, així com un grup de personatges públics seran els altres contrincants que s'enfrontaran als equips femení i masculí del Tweet United.

Els cinc euros que costen les entrades , la recaptació de les quals anirà destinada a fins solidaris, permetran gaudir, a més, d'un dinar popular, en el qual se sortejaran diversos obsequis, com ara una samarreta de l'Espanyol signada pels jugadors del primer equip blanc-i-blau.

El Tweet United, que té per eslògan “You'll never tweet alone” (mai tuitejaràs sol), es va fundar el setembre de 2010 de la mà de dos amics, l'Oriol Colominas i el Sergi Garcia. L'èxit de la idea, que va rebre multitud de peticions a través Twitter per formar-ne part, va portar a que l'empresa d'apostes per Internet Betfair decidís patrocinar l'equip.

stats