Futbol Català
Esports 12/04/2012

El Reus supera el València Mestalla i s'acosta a quatre punts de la zona de promoció d'ascens

Els roig-i-negres guanyen el filial valencianista per 2-1 en la represa del partit ajornat

Castillejo es mostra molt preocupat pel Reus

ReusTriomf i punts d'or els que va sumar el Reus en la represa del partit de la jornada 30 contra el València Mestalla i que va quedar ajornat per la forta pluja el passat 21 de març. L'encontre, iniciat des del minut 5 del primer temps -just on va quedar aturat el matx- va tenir com a primer protagonista al porter Àngel. El defensa Socias va provocar un penal per mans i el número u dels reusencs va aturar la pena màxima al visitant Cristian.

A sis minuts per acabar la primera meitat, Sergio Leon va obrir la llauna del partit fent el primer gol dels locals. A la segona part, un nou penal favorable al València Mestalla va finalitzar aquesta vegada en gol, transformat per Beñat. Tot va semblar girar-se en contra del Reus quan Marquès va veure la segona targeta groga. Amb deu efectius, l'equip de Santi Castillejo va aconseguir igualment el triomf gràcies a un precís xut de Chumbi al minut 74. Amb patiment final, els punts no es van moure de l'estadi.