Copa Catalunya
Esports 22/02/2012

El Gimnàstic i el Manlleu es classifiquen per disputar les semifinals de la Copa Catalunya

El conjunt grana s'ha imposat al Torreforta (1-4) i el d'Osona al Girona (1-0)

La copa la lluitaran quatre clubs

BarcelonaLa Copa Catalunya ja coneix els noms dels quatre semifinalistes que disputaran el títol: Barcelona, Espanyol, Gimnàstic de Tarragona i Manlleu. El modest Torreforta no ha pogut donar la campanada en el derbi de quarts de final de la Copa Catalunya davant el Nàstic. En un gran ambient al barri de Ponent, l'equip de Segona ha imposat la seva lògica superioritat. Per als blaus, Iban Parra ha fet un històric gol de l'honor. La gran campanada ha saltat a Manlleu, on l'equip local ha eliminat el Girona i s'ha mostrat superior al llarg dels noranta minuts.

Sense factor sorpresa al derbi

A Tarragona, dotze minuts ha aguantat l'equip local abans d'encaixar la primera diana de la nit, obra d'Orbegozo, qui abans del descans s'ha retirat lesionat del terreny de joc. Quatre minuts més tard, Hugo Bargas ha fet el 0-2 de falta directa. El tercer dels grana l'ha transformat Galindo a tocar de la mitja hora. Pel cantó local, el veterà i experimentat davanter Iban Parra ha retallat distàncies dos minuts més tard. A la represa, el modest Torreforta no ha pogut aconseguir la gesta: el Nàstic ha ampliat distàncies gràcies a Víctor Oribe i ha aconseguit un còmode 1-4 final.

El Manlleu escriu una pàgina històrica

L'equip dirigit per Francesc Cargol ha sortit al terreny de joc amb ganes de donar la sorpresa d'inici i agradar davant la seva afició. Al segon minut de joc, Baruc ha gaudit d'una clara ocasió i el seu company Planagumà ha repetit oportunitat poc després. Els locals han dominat el partit durant els primers 30 minuts, on el Girona pràcticament no ha gaudit d'arribades clares. Al darrer quart l'equip osonenc ha afluixat el ritme però ha mantingut el partit igualat. Al segon temps de l'encontre, una gran jugada de Baruc ha finalitzat amb diana per als locals al minut 58. Planagumà ha fet esclatar d'alegria els aficionats del Municipal de Manlleu. El Girona ha creat poques accions clares de gol i el Manlleu ha defensat el seu botí fins que ha sentit un històric xiulet final.