Futbol Català
Esports 30/11/2011

Uns dies farcits de partits entre setmana

Badalona, Lleida i Santboià disputaran els respectius partits de tornada de la Copa Federació. El Sant Andreu jugarà 22 minuts pendents davant l'Huracán

àngel Garreta
2 min
Imatge del partit suspès del Sant Andreu

BarcelonaDiversos partits oficials centren l'atenció aquesta setmana al futbol català abans de l'arribada de les corresponents i tradicionals jornades de lliga de dissabte i diumenge. Al marge de l'amistós de Catalunya Amateur contra l'Espanyol B en preparació de la Copa de Regions UEFA, tres equips catalans saltaran al camp per intentar passar ronda a la Copa Federació. Per la seva banda, el Sant Andreu jugarà els 22 minuts que té pendents de finalitzar a casa davant l'Huracán de València.

Entre els duels oficials, el primer que es disputarà serà el Badalona-Lleida. Amb un còmode 0-2 aconseguit a l'anada al Camp d'Esports, l'equip de Manolo Màrquez defensarà aquest marcador per intentar accedir a la següent ronda de la Copa Federació en un partit que donarà inici aquest dimecres a les 19:30 hores. Mitja hora més tard, a les vuit, el Sant Andreu rebrà al Narcís Sala l'Huracàn per jugar els 22 minuts que la pluja va impedir disputar en el seu dia, quan el partit va quedar suspès amb un momentani 2-3 al marcador.

L'equip andreuenc obrirà de bat a bat les seves portes i no cobrarà entrada -ni a socis ni públic en general- per veure els pocs més de vint minuts que tindrà per davant el conjunt dirigit per Piti Belmonte per intentar capgirar el resultat. Des de l'entitat i sota el lema #TOTSalGOL, publicat a les xarxes socials quadribarrades, el Sant Andreu busca animar el públic més jove a concentrar-se rere la porteria on atacarà el conjunt local. El departament de premsa del club ha preparat fins i tot un vídeo especial per motivar l'assistència de públic. En cas de triomf final andreuenc, les places de play-off podrien estar només un punt a tocar.

El tercer partit oficial que es jugarà entre setmana serà dijous i també corresponent a la Copa Federació. El Santboià rebrà a les 18 hores al Binissalem en busca d'una gesta que seria gairebé un miracle: capgirar un 4-0 en contra encaixat al partit d'anada. L'entrada del partit serà de franc pels socis i costarà 3€ pel públic general.

stats