Copa Regions UEFA
Esports 11/12/2011

Catalunya Amateur passa ronda guanyant per 4-0 Euskadi al segon partit de la Copa de Regions

La selecció catalana s'ha imposat 0-4 a Euskadi en el segon partit del grup

Una imatge del primer partit contra Extremadura

ValènciaEl combinat català ha afrontat el partit d'aquest matí sabent que un triomf per golejada li donava de forma pràcticament segura la classificació per les semifinals de la fase estatal de la Copa de Regions UEFA. En el seu duel davant Euskadi, la selecció del principat ha posat les coses de cara amb un gol d'Enric, qui ha fet el 0-1 al minut 37. El marcador no s'ha tornat a moure en els minuts restants i Catalunya ha signat una mínima diferència al descans.

El camí de la sentència del partit l'ha signat el central Cano al quart d'hora de la represa, fent un 0-2 ja molt difícil de capgirar pels bascos, no per la diferència de gols sinó pel bon posicionament al camp dels catalans i l'estil de joc que impedia capgirar el domini de la situació. Carlos Martínez ha fet el 0-3 i el 0-4, aquest darrer a l'últim minut de partit, repetint jornada golejadora tal com va fer dissabte contra Extremadura.

Amb aquest marcador Catalunya ha tancat la seva participació al grup amb dues bones victòries de nivell, passant de ronda i accedint a la fase final de la competició. Per impedir-ho, València -que tot i ser amfitrió de la primera fase ha jugat el segon partit com a visitant- havia de guanyar Extremadura per cinc gols de diferència per classificar-se per davant de Catalunya i el marcador final de 1-2 ho va fer impossible malgrat el triomf valencià. Catalunya Amateur passarà a semifinals per tercera vegada a la seva història. El camí més lluny mai recorregut va ser arribar a una final estatal (any 2006) amb el mateix seleccionador actual, Toni Almendros.