ACCIDENT
Esports 14/02/2012

El cotxe de Piqué, envestit per un autobús

Gerard Piqué va tenir un petit accident de trànsit ahir al matí quan es dirigia cap a l'estadi. Segons TMB, el defensa hauria aparcat en doble fila, tenia la porta oberta i un autobús hi va xocar.

Ara
1 min
L'única foto de com va quedar el cotxe de Piqué després de l'incident la va fer Òscar Garcia, un oient d'un programa d'Ona fm.

BARCELONA.El jugador del Barça Gerard Piqué va tenir ahir al matí un accident de trànsit lleu al centre de Barcelona. Segons van confirmar fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Piqué hauria deixat el vehicle aparcat en doble fila amb la porta del conductor oberta, que es va quedar enganxada amb la roda d'un autobús quan aquest vehicle va passar pel costat del cotxe del futbolista. L'accident va passar cap a les nou del matí al carrer Muntaner de Barcelona, prop de la Diagonal.

Piqué, però, va haver de fer els papers de l'accident amb el conductor de l'autobús, va deixar el seu cotxe accidentat aparcat al carrer i va agafar un taxi per arribar a temps a l'estadi. De fet, no va arribar tard per molt poc. El jugador es dirigia al Camp Nou, on l'esperava l'autobús de l'equip per anar cap a l'aeroport.

Incendi a la casa de Keita

Ahir hi va haver un incendi lleu a la casa que el jugador malià del Barça Seydou Keita té a Gavà, i des del carrer es podia veure una part de la façana ennegrida. Sembla que el foc el va provocar una butaca de massatge que era a la terrassa de la casa. El migcampista de Mali, que fins dissabte va disputar la Copa Àfrica, es reincorporarà als entrenaments dijous.

stats