Esports 27/03/2012

"Groller", "míster capricis" i "gens disposat a l'autocrítica": les crítiques de 3 diaris madrilenys a Mourinho

Alfredo Relaño culpa el tècnic del discurs "erràtic i sense argument" del Reial Madrid. Julián Redondo assegura a 'La Razón' que el club no podrà recuperar "els valors" fins que Mourinho marxi, i Santiago Segurola lamenta a 'Marca' que el portuguès tingui "intolerància a l'adversitat"

Ara
2 min

BarcelonaOfensiva de la premsa de Madrid contra el tècnic de l'equip blanc. En el seu article 'El Madrid abans i després de Mourinho', el director del diari 'As', Alfredo Relaño, critica durament el tècnic blanc i lamenta que "el Madrid de Mourinho" sigui l'artífex d'un discurs "erràtic i sense argument", fruit de l'ànsia "d'aquest home [Mourinho]", que qualifica de "maniàtic singular", per guanyar el Barça en totes les competicions que disputen els dos clubs. Relaño titlla Mourinho de "savi" en futbol, però de "groller i ignorant" en tota la resta, i admet que es va sentir "irritat" per les seves declaracions aquest dilluns en desmarcar-se del silenci tècnic després del partit de Lliga contra el Vila-real. En aquest sentit, Relaño titlla el portuguès "d'hipòcrita", després que les seves declaracions es contradiguessin amb les d'Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Reial Madrid, que va assegurar que la decisió de no comparèixer a la roda de premsa havia sigut una decisió del cos tècnic. Però Relaño va més enllà en la crítica al tècnic blanc i, per extensió, l'acusa del retrocés els darrers anys de la Lliga espanyola en la cursa amb la Premier League per coronar-se com a campionat europeu per excel·lència. Segons Relaño, el Reial Madrid ha jugat per sota de les seves possibilitats els darrers anys i no ha aportat la "quota" de puntuació que li corresponia. A les últimes línies, la perla: "El Reial Madrid va ser una altra cosa i tornarà a ser-ho, espero".

Però a les pàgines esportives encara hi ha més material. Julián Redondo, a 'La Razón', opina que "costa" creure que Mourinho sigui un "superdotat de les banquetes" si tenim en compte plantejaments com el del Madrigal, i assegura que el Reial Madrid no podrà recuperar "l'essència i els valors del seu llibre d'estil", que tant "enyoren" els seus aficionats, fins que Mourinho no marxi.

També se suma a la crítica Santiago Segurola, adjunt de direcció a 'Marca'. En un xat amb els lectors, Segurola afirma que Mourinho pateix "intolerància a l'adversitat" i que "no" té cap tipus de disposició a "l'autocrítica". Segurola també admet que prefereix que el tècnic blanc no comparegui a les rodes de premsa per no "deteriorar" més la imatge del Reial Madrid.

stats