Esports 13/04/2012

"Un duel 'bestial'", a la portada del diari 'Sport'

Els diaris aposten que el Barça encara es pot emportar la Lliga, i 'Marca' desataca les virtuts de Cristiano Ronaldo

Ara
1 min
sport

Barcelona'Sport' entén que "Cristiano i Messi decidiran la Lliga" i titula: "Un duel 'bestial'". En una portada amb la foto dels dos jugadors, el diari recorda aquest divendres que Cristiano ha fet 40 gols i Messi, 39. Tot i aquesta comparació, el diari escriu que "l'argentí creix en els moments clau i sempre acaba guanyant el portuguès. També anuncia "primers contactes amb Puyol", sobre la seva renovació.

'Marca' se centra en el jugador del Madrid i diu que és "'mister látigo'". Un doctor d'un institut de recerca valencià compara els 'trallazos' de Cristiano amb fuetades. Segons aquest professional, el secret del portuguès és el seu cop dur, sec i al centre".

'Mundo Deportivo' enumera les cares de possibles fitxatges estrella que podria efectuar el Barça durant l'estiu. El diari ho qualifica de "fitxatge bomba". Diu que Jordi Alba està lligat, però que és la "segona opció". Sobre Messi i Cristiano en parla com "l'odiosa comparació".

'El 9 Esportiu' és optimista i aposta que al Barça li queden "10 partits per aixecar 10 copes més". Davant d'un 10 gegant, Messi apareix amb els braços enlaire fent un gest de triomf.

stats