FUTBOL
Esports 05/09/2016

Espanya descobreix Sergi Roberto

El reusenc, primer al lateral i després a l'interior, brilla en el triomf del combinat espanyol contra Liechtenstein (8-0)

A.l.
Sergi Roberto en el moment de marcar el seu gol

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat sense problemes la primera prova del llarg camí fins al Mundial de Rússia del 2018. El combinat de Julen Lopetegui ha golejat 8 a 0 Liechtenstein, en un partit on ha rendit a un gran nivell el català Sergi Roberto. Diego Costa, Álvaro Morata i David Silva, amb dos gols cadascun, han liderat la capacitat ofensiva dels locals.

Lopetegui ha sortit amb quatre jugadors del Barça a l'onze inicial, un d'ells Sergi Roberto, que ha debutat en partit oficial amb el combinat espanyol i ha marcat el segon gol de la nit. El de Reus, tal com està fent al Barça, ha sortit a la gespa del Reino de León al lateral dret. Al seu costat, els altres futbolistes blaugranes: Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets. Espanya ha començat amb força, però només ha superat el porter visitant a través del joc aeri, una centrada lateral que ha rematat tot sol Diego Costa. Al segon temps, davant l'embús generalitzat, Lopetegui ha mogut fitxa, i ha situat Sergi Roberto al mig del camp i ha deixat una línia de tres al darrere. El blaugrana ha respost amb una de les seves especialitats, una incorporació per sorpresa des de la segona línia que ha permès col·locar el 2 a 0 al marcador. Túnel de Nolito a un rival en la passada, i definició de Sergi Roberto també entre les cames del porter.

El gol del català ha obert la veda. En pocs minuts David Silva i Vitolo han aconseguit el tercer i quart. A l'equador del segon temps, Diego Costa ha repetit. El seu remat amb la cama esquerra l'ha aturat Jehle, però el davanter del Chelsea hi ha insistit amb el cap i ha marcat el 5 a 0. Després del gol, Costa ha cedit el seu lloc a Álvaro Morata, que ha respost amb dos gols gairebé immediats. David Silva ha rubricat la golejada.