Futbol Català
Esports 07/10/2011

L'Espanyol B no es refia del 'nou' Santboià

L'entrenador Raúl Longhi creu que el conjunt vermell és més perillós amb nou tècnic

Redacció
1 min

BarcelonaEl Santboià va estrenar entrenador dimecres passat en la disputa de l'anada de la final catalana de la Copa Federació davant La Pobla de Mafumet. Miguel López va tornar al seu equip de tota la vida i ho va fer amb un triomf per 2-0 contra un equip aspirant a la promoció d'ascens. És per això que a les files del filial blanc-i-blau no veuen pas fàcil el duel que aquest diumenge emparella el Santboià amb l'Espanyol B al Joan Baptista Milà.

Pel tècnic espanyolista, Raúl Longhi, el seu rival d'aquesta jornada "té jugadors amb una gran experiència i, per si fos poc, el canvi d'entrenador pot ser el revulsiu que necessiten per sortir de la zona baixa de la classificació. Caldrà estar alerta". Longhi, que ha repassat el partit del Santboià contra La Pobla, ha detectat canvis en la forma de jugar. "Hi ha hagut un canvi d'entrenador i ja he vist idees noves en el plantejament futbolístic. Segur que ells sortiran amb una motivació important. El Santboià serà un rival difícil i caldrà lluitar molt", ha afirmat.

Respecte a l'excel·lent moment del seu equip, que compleix amb les expectatives i comanda la classificació a Tercera, Longhi considera que "cada partit té la seva història i cada rival arriba en una situació especial. Això fa difícils tots els partits. Hem d'estar molt preparats per mantenir aquesta tensió i concentració, i diumenge serà una bona pedra de toc per posar-nos a prova en aquest inici de lliga".

stats