Futbol Català
Esports 18/09/2011

Espanyol B i Europa segueixen manant a Tercera Divisió i ja són els únics equips sense derrotes

Blanc-i-blaus i escapulats comparteixen liderat amb deu punts. L'Espanyol B ha superat la Pobla de Mafumet (1-0) i l'Europa, el Prat (2-1)

Redacció
1 min
El duel entre Espanyol i B i Pobla

BarcelonaTres equips havien liderat fins ara la Tercera Divisió, però la victòria de l'Espanyol B sobre la Pobla de Mafumet en temps afegit amb gol de Bakary (1-0) despenja el filial del Nàstic d'aquesta condició i deixa la lluita pel liderat de la categoria en un empat a 10 punts entre l'equip de Raúl Longhi i l'Europa de Pedro Dólera, que dissabte a la tarda va superar al Prat (2-1) amb doblet de Javi Lara, exjugador de l'equip potablava fins l'estiu.

La quarta jornada del campionat ha estat la de les victòries per la mínima. Sis dels deu duels d'aquest cap de setmana s'han resolt per 1-0, tots ells favorables als respectius equips locals. Amb aquest marcador ha guanyat el Balaguer al Rubí, el Santboià al Cornellà, el Terrassa al Vic -que segueix sense veure porteria-, el Gavà al Castelldefels, el Manlleu al Vilanova i el citat partit de l'Espanyol B.

A Can Peixauet, primera victòria a Tercera de la Gramenet amb un 2-1 davant el Masnou. El Vilafranca ha superat la Monta a domicili (1-2) i l'Olot ha començat a carburar amb un triomf local contra l'Amposta per 2-1. Vilanova i Vic es mantenen com a únics equips sense victòries i Espanyol B i Europa són els únics sense derrotes.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Manlleu 1 Vilanova 0

Europa 2 Prat 1

Gramenet 2 Masnou 1

Espanyol B 1 Pobla Mafumet 0

Gavà 1 Castelldefels 0

Montanyesa 1 Vilafranca 2

Terrassa 1 Vic 0

Olot 2 Amposta 1

Santboià 1 Cornellà 0

Balaguer 1 Rubí 0

stats