Futbol Català
Esports 13/01/2012

L'Europa derrota el Masnou en el partit que restava pendent per tancar la primera volta a Tercera

Un gol de cap d'Alberto va decidir l'encontre per als locals

àngel Garreta
Romero (Masnou) i Ivan Álvarez (Europa) durant un instant del partit

BarcelonaDesprés de gairebé dos mesos, Europa i Masnou van poder posar punt final al seu partit. La pluja va obligar a suspendre el duel del passat 13 de novembre amb 0-0 al descans i 45 minuts per disputar. El Nou Sardenya va acollir dijous al vespre la represa del partit, abans d'iniciar-se la segona volta –el proper diumenge–, tal com marca el reglament del campionat. El triomf europeista talla una ratxa molt negativa de partits sense guanyar de l'equip dirigit per Pedro Dólera.

Passat el quart d'hora de la segona part, als quinze minuts de joc real, però 60 de partit, el central gracienc Alberto es va convertir en protagonista. Una falta servida per Rovira va ser pentinada de cap pel defensa escapulat al fons de la xarxa. El Masnou, que va tenir opcions d'empat, no va poder defensar el punt que tenia en el moment de la suspensió del duel l'any passat.