SEGONA DIVISIÓ A
Esports 30/01/2011

La falta d'encert continua condemnant el Nàstic

Al Nou Estadi, el Nàstic no va aconseguir superar un dels rivals directes, Las Palmas (0-0) i una setmana més segueix sent un dels equips que ocupen la zona de descens directe a Segona Divisió B.

Nuria García
El jugador grana Álvaro Rey va lluitar una pilota al Nou Estadi amb Ruyman, de Las Palmas.

Barcelona.El Nàstic va desaprofitar ahir al Nou Estadi una bona oportunitat per retallar distàncies per sortir del descens. Contra Las Palmas, un dels rivals directes en la lluita per no baixar a Segona Divisió B, els grana van disposar de moltes ocasions per superar els canaris i sumar els tres punts -Bergantiños, Morán, Viguera i Rey van tenir opcions-, però un cop més, la falta d'encert va condemnar els de Juan Carlos Oliva. I és que els tarragonins van dominar el partit durant els 90 minuts davant un conjunt que els va esperar al darrere, intentant sortir a la contra, però al final, fins i tot va acabar perdent en uns últims minuts de clar control canari en què Rubén, el porter dels grana, va ser el gran protagonista.

Ratxa negativa al Miniestadi

Qui tampoc va passar de l'empat va ser el Barça B (1-1), que ja fa gairebé tres mesos que no guanya al Miniestadi. Ahir, contra el Celta, els de Luis Enrique van començar bé i van aconseguir avançar-se després que Edu Oriol aprofités una gran passada de Jonathan Soriano i marqués amb una rematada que va fer passar la pilota sota les cames del porter (8'). Però els blaugranes es van relaxar i el Celta, anant darrere en el marcador, va pressionar i es va apoderar de la pilota i del domini del partit. Així, en la segona part, en un contraatac molt ben trenat pels gallecs, Ález López va superar Miño, establint l'1-1 definitiu (64').

Aquesta tarda (18 hores) serà el torn del Girona, que es desplaça a Tenerife per enfrontar-se al cuer de la categoria. Els de Raúl Agné intentaran allargar la seva ratxa d'imbatibilitat de l'any 2011, que l'ha fet sumar 8 dels últims 12 punts. Keko, un dels fitxatges del mercat d'hivern dels gironins, ha estat convocat i podria debutar, mentre que Roberto Peragón és baixa per lesió.