BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 23/12/2011

La 'final four' d'Istanbul ja coneix els 16 aspirants al títol

àlex Gozalbo
1 min
La 'final four' d'Istanbul ja  coneix els 16 aspirants al títol

BARCELONADesprés de la decepció que va significar quedar-se fora de la final four del Palau Sant Jordi, el Barça Regal vol garantir la seva presència a Istanbul entre els quatre millors equips de l'Eurolliga. El conjunt que entrena Xavi Pascual ha completat una fase de grups gairebé perfecta amb nou victòries en deu partits i s'ha garantit el primer lloc del grup, un privilegi que li permetrà evitar el CSKA de Moscou, el Reial Madrid i el Fenerbahçe Ulker en el Top-16.

L'equip blaugrana és un habitual del Top 16, una fase a la qual no falta des de l'any 2000. A més, el Barça Regal ha acabat la fase de grups de l'Eurolliga com a primer en cinc ocasions.

El Top 16 s'iniciarà el 18 de gener, data per a la qual el conjunt blaugrana espera tenir recuperat Joan Carles Navarro. El Barça Regal haurà de jugar sis partits contra tres rivals que coneixerà dimecres en un sorteig que es farà a la seu que l'Eurolliga té a Barcelona.

Nit màgica a Bilbao

El Gescrap Bizkaia va superar ahir a la nit el Caja Laboral (77-72) en el derbi basc i va certificar la seva classificació per al Top 16, alhora que va propiciar l'eliminació del conjunt que entrena Dusko Ivanovic.

El gran beneficiat de la jornada va ser el Fenerbahçe Ulker, que gràcies a la seva victòria a Cantú (76-83) va aconseguir la primera posició del grup.

stats