Primera Divisió
Esports Futbol 11/08/2011

L'AFE convoca una vaga per les dues primeres jornades de Lliga

Luis Rubiales ha anunciat avui la convocatòria d'un vaga per les dues primeres jornades de Lliga, davant la falta d'acord amb la Lliga de Futbol Professional (LFP) sobre el conveni

Efe
1 min
Luis Rubiales, amb Casillas i Puyol als costats.

MadridEl president de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), Luis Rubiales, ha anunciat avui la convocatòria d'un vaga per les dues primeres jornades de Lliga, davant la falta d'acord amb la Lliga de Futbol Professional (LFP) sobre el conveni.

Rubiales ha comunicat la decisió en presència de més d'un centenar de jugadors, entre els quals hi ha Carles Puyol, Iker Casillas, Xabi Alonso, Fernando Llorente i Santi Cazorla.

"Els futbolistes ens hem unit i hem dit ja n'hi ha prou. Hem pres la decisió ferma, unànime i responsable de convocar vaga per a les dues primeres jornades. La lliga no començarà fins que se signi un nou conveni col.lectiu", ha afirmat Rubiales.

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha emès un comunicat per dir que "no comprèn" la convocatòria de vaga i demana "responsabilitat" per arribar a un acord satisfactori.

stats