Reial Madrid
Esports Futbol 29/07/2011

Mourinho truca Neymar per convèncer-lo de fitxar ja pel Madrid

Segons el diari 'Folha de São Paulo', el tècnic madridista i el president Florentino Pérez, haurien intentat persuadir Neymar perquè no s'esperi fins al 2012 per fitxar pel Madrid

Redacció
1 min
Neymar entrenant amb la selecció brasilera.

BarcelonaA Madrid no han agradat gaire els gestos de Neymar cap a la seva afició després del gol que li va marcar al Flamengo, i en protagonitzar l'anunci del Santos pel Mundial de Clubs, com es pot comprovar a la portada d'aquest divendres del diari Marca.

I una prova d'aquest nerviosisme que es respira al club blanc podria ser el que assegura el diari Folha de São Paulo. Segons el rotatiu, el tècnic blanc, José Mourinho, hauria trucat personalment Neymar per convèncer-lo que no s'esperi fins al 2012 per fitxar pel Reial Madrid. A la conversa, suposadament, també hi haurien participat el president del club, Florentino Pérez, i el representant del jugador, Wagner Ribeiro.

Segons explica aquest diari, el jugador hauria respost que analitza, amb la seva família, l'oferta del Reial Madrid, tot i que Neymar ha manifestat obertament en alguna ocasió que vol continuar al Santos, com a mínim, fins al Mundial de Clubs del desembre.

stats