REIAL MADRID
Esports Futbol 25/02/2011

Di Stéfano: "Iniesta s'assembla bastant a mi"

A Marca TV, el president d'honor del Reial Madrid, ha lloat Cristiano Ronaldo, que ha definit com "fenomen" i ha destacat que "no es fa petit davant de res al camp"

Redacció
2 min

MadridAlfredo di Stéfano, president d'honor del Reial Madrid, ha lloat Cristiano Ronaldo, que ha definit com "fenomen", i en preguntar-li a Marca TV per un futbolista que pugui semblar-se a ell de la generació actual, ha assenyalat Andrés Iniesta de qui ha dit que "s'assembla bastant a Di Stéfano".

"Iniesta s'assembla bastant, bastant. És diferent, però bé, més o menys em movia pel mig del camp el mateix que fa Messi, em movia pel mig del camp i atacava amb velocitat, que era molt veloç. Això és una característica personal que un té, si ets veloç, mala sort per als contraris", ha apuntat l'exjugador del Reial Madrid. Di Stéfano va mostrar la seva satisfacció pel bon partit que va fer el seu equip a Lió i el gran paper que exerceix José Mourinho en la direcció de l'equip.

"Va estar bé, es podia haver endut el partit el Madrid, però bé, el resultat és bo perquè la tornada es juga aquí i ja és un grau. No? Jo penso que jugar com van jugar és guanyar l'eliminatòria. Un partit dur i l'àrbitre també dur, duríssim", ha explicat.

Per Alfredo Di Stéfano, Karim Benzema progressa cada dia més. "Triomfar, triomfar no, però ja està millorant i ho aconseguirà, té un somriure, té tranquil·litat i quan un veu la façana d'una persona d'aquesta manera indubtablement veu que vol progressar. És molt bo i va tenir la sort de convertir el primer gol i això és un reforç moral per a ell, no?".

Di Stéfano ha enviat un missatge especial d'admiració Cristiano Ronaldo. "Ronaldo és un fenomen. Polèmic? No es fa petit davant de res al camp, no pregunta quants són sinó que vagin sortint i després és un tio que juga per l'equip, per al club i la gent aplaudeix la seva manera de procedir". "Va fer l'altre dia una jugada que va baixar la pilota amb l'esquena i un jugador de futbol ho va criticar perquè havia fet un menyspreu al contrari. El reglament diu que la pilota es pot tocar amb qualsevol part del cos menys amb els braços i amb les mans, així que va fer la jugada amb l'esquena. Com si fos un maltractament i ara li vaig a ensenyar jo una perquè la faci, i ho dic perquè ja ho vagin sabent, li diré una que ha de fer per que es fiquin encara més amb ell. I ell es fa més gran encara", va argumentar Di Stéfano. La jugada que narra el president d'honor del Reial Madrid inclou una acció en què "es va a seure de cul". "Al costat de la pilota, no es va a seure però es va a donar un cop."

La direcció esportiva de Mourinho és del gust de Di Stéfano. "Ho està fent molt bé perquè està responent tant defensivament com atacant. Perquè l'equip del Madrid, s'ha de reconèixer, s'està fabricant des de fa dos o tres anys i són jugadors de cada poble, de cada poble un paisà." Di Stéfano entén a més que sí que pot haver un mètode per guanyar el Barça. Els tècnics tenen claus. "El Barça és un gran equip, un equipàs. I bé, caldrà buscar la volta. Per això hi ha els entrenadors, l'entrenador i els seus ajudants que també són molt bons. I mirar de buscar-hi la volta per guanyar al Barça", ha afegit Di Stéfano.

stats