1a divisió
Esports Futbol 16/01/2011

L'Almeria busca la sorpresa davant el Reial Madrid

Malgrat l'acumulació de partits, Mourinho no farà rotacions i mantindrà els 'intocables' Cristiano Ronaldo, Di María, Özil i Xabi Alonso a l'onze titular

Redacció
2 min
Mourinho, en el partit de Copa contra l'Atlètic

AlmeriaL'Almeria busca, aquest diumenge (19h), sumar la seva primera victòria de la temporada al seu estadi. Però no serà fàcil, perquè el seu rival és un Reial Madrid que necessita guanyar si no vol perdre pistonada amb el Barça.

Els madridistes, sense gairebé temps per entrenar-se, arriben al partit amb la intenció de mesurar esforços però sense fer rotacions; i és que malgrat l'acumulació de partits, José Mourinho ha assegurat que homes com Cristiano Ronaldo, Di María i Xabi Alonso no tenen recanvi a la plantilla.

Sí que en té, en canvi, Karim Benzema, un cop Kaká ja s'ha recuperat de la seva lesió. Tot i que en aquesta ocasió el francès repetirà a l'onze titular, i és que Özil arriba al partit amb molèsties, i es preveu que Kaká ocupi el seu lloc; tot i que no serà fins l'hora del partit quan l'entrenador ho decidirà.

La tornada d'Álvaro Arbeloa, després de complir un partit de sanció a la Lliga, i la baixa del lesionat Pepe; poden fer que 'Mou' repeteixi la parella de centrals del partit de Copa -Sergio Ramos i Carvalho- amb Marcelo a l'esquerra.

D'altra banda, l'Almeria “no es conforma amb donar una bona imatge” i intentarà sumar la primera victòria de la temporada a casa, segons ha advertit el seu entrenador, José Luis Oltra. El tècnic ha avançat que no planteja una defensa de 5 homes, sinó que podria situar tres migcampistes defensius -en funció de si M'Bami es pot recuperar definitivament de les molèsties-.

Les novetats a la llista de l'almeria són el colombià Fabián Vargas i Hernán Pellerano, tot i que aquest últim ja va anar convocat al partit de copa. L'absència més significativa, en canvi, és la del central Santi Acasiete, amb problemes al bessó.

El partit l'arbitrarà el basc Pérez Lasa

stats