1a divisió
Esports Futbol 05/12/2010

Almeria i Saragossa sumen un punt que no els serveix per marxar de la zona baixa (1-1)

Malgrat que els dos equips han tingut força ocasions al primer temps, el partit s'ha resolt als segons 45 minuts amb un penal transformat per Gabi i una rematada de Piatti

Piatti, autor de l'empat de l'Almeria, marxa de Gabi (Saragossa)

AlmeríaEl davanter argentí Pablo Daniel Piatti, amb un gol al minut 77, ha evitat la derrota de l'Almeria (que ja suma 9 partits sense conèixer la victòria, i que encara no ha pogut guanyar al seu estadi) davant un Saragossa que continua com a cuer de Primera Divisió.L'Almeria, amb Lillo i Rigo a l'onze inicial, ha buscat la victòria des del prinipi, tot i que sense crear gaire perill a la porteria manya. Tot i això, els locals han tingut una ocasió molt clara per marcar, al quart d'hora, per mitjà de Goitom, que quan ho tenia tot a favor ha rematat a les mans de Leo Franco. D'aquí i fins a final de la primera part, els dos equips han buscat amb insistència la porteria rival, però sense crear ocasions excessivament perilloses.

Al segon temps, tot i que l'Almeria ha buscat tenir més la pilota, no aconseguia trobar la porteria del Saragossa. En canvi, al minut 66, els visitants han pogut avançar-se al marcador gràcies a un penal de Rigo sobre Lafita que ha transformat Gabi.

En aquest moment, i amb el marcador en contra, Oltra no ha tingut més remei que jugar-se-la, amb l'entrada de Crusat i Ulloa; i li ha sortit bé la jugada, ja que Piatti, al 77, ha pogut marcar després d'una centrada d'Uche.

1 Almeria – 1 Saragossa

ALMERIA: Diego Alves; Lillo, Carlos García, Rigo, Jakobsen; M'Bami (Leo Ulloa, 67'), Bernardello (Fabián Vargas, 46'); Kalu Uche, Corona, Piatti i Goitom (Crusat, 61').

SARAGOSSA: Leo Franco; Diogo, Lanzaro, Jarosik, Paredes; Lafita, Edmilson, Gabi, Bertolo (Boutahar, 74'); Jorge López (Ponzio, 47'), y Braulio (Marco Pérez, 50').

GOLS: 0-1 (66') Gabi, de penal. 1-1 (77') Piatti.

ÀRBITRE: Ayza Gámez (Col·legi valencià). Targetes grogues als locals M'Bami (11') i Lillo (62').

ESTADI: Estadi dels Jocs del Mediterrani, amb 11.219 espectadors.