1a Divisió
Esports Futbol 11/12/2010

L'Almeria agafa aire al camp d'un Sevilla que ja acumula cinc derrotes consecutives (1-3)

Kanouté desaprofita un penal a la primera part, i l'Almeria s'avança gràcies a un gol polèmic de Varas. Piatti, amb dos gols; i Kanouté, els altres golejadors

Els jugadors de l'Almeria celebren el primer gol contra el Sevilla

SevillaA la tercera ha estat la vençuda per José Luis Oltra. L'entrenador, que havia substituït Juanma Lillo al capdavant de l'Almeria, ha vist com aquest dissabte obtenia la primera victòria amb el seu nou equip en el tercer partit que dirigia com a tècnic dels andalusos. I ho ha aconseguit contra el Sevilla, al seu estadi, que amb la d'aquest dissabte ja acumula cinc derrotes consecutives sumant lliga i Europa League.

Tot i la derrota, els de Gregorio Manzano han sortit a l'atac, i han tingut una molt bona ocasió per part de José Carlos, que ha enviat la pilota a l'escaire. Però a mesura que avançava l'enfrontament l'Almeria es treia la por del cos i també buscava la porteria rival.

El partit era d'anada i tornada, i s'hagués pogut posar del costat del Sevilla si Kaonuté hagués transformat el penal als 20 minuts de joc. Però malgrat les ocasions d'uns i altres, s'arribava al descans amb empat a zero.

A l'inici del segon temps, l'Almeria podria avançar-se gràcies a un xut de Fabián Varas. La pilota toca al travesser, bota darrera la línia i surt escopida de la porteria. L'àrbitre, José Antonio Teixeira Vitienes concedeix el gol, tot i les protestes dels jugadors sevillans.

Amb aquest resultat el Sevilla ha sortit a buscar l'empat, però qui ha marcat ha estat, novament, l'Almeria, gràcies a un fort xut de Pablo Piatti.

Malgrat que el Sevilla, per mitjà de Kanouté, aconseguia retallar distàncies al marcador; Piatti anotava el seu segon gol al minut 90 per posar el definitiu 1 a 3 al marcador.

1 Sevilla – 3 Almeria

SEVILLA: Palop; Dabo, Martín Cáceres, Alexis, Fernando Navarro; José Carlos (Alfaro 65'), Zokora, Renato (Romaric 65'), Diego Capel; Kanouté i Negredo (Acosta, 78').

ALMERIA: Diego Alves; Juanma Ortiz (Lillo, 65'), Carlos García, Santi Acasiete, Jakobsen; M'Bami, Fabián Vargas; Piatti, Corona (Diego Valeri, 73'), Crusat; Kalu Uche (Ulloa, 88').

GOLS: 0-1 (48') Fabián Vargas. 0-2 (81') Piatti. 1-2 (83') Kanouté. 1-3 (90') Piatti.

ÀRBITRE: José Antonio Teixeira Vitienes (col·legi càntabre). Targeges grogues als locals Zokora (8') i Palop (30'); i als visitants Fabián Vargas (20'), Juanma Ortiz (62') i Jakobsen (74'). Trageta vermella al sevillista Alexis per doble amonestació (42' i 89').

ESTADI: Ramón Sánchez Pizjuán, uns 35.000 espectadors.