Futbol
Esports Futbol 13/09/2013

Ancelotti confirma que Bale tindrà minuts a Vila-real i anuncia que Casillas jugarà a la Champions

El tècnic del Reial Madrid ha donat molts detalls de les seves pròximes alineacions

N.a.
1 min

BarcelonaNo ha amagat cap carta. Ha parlat força clar. Carlo Ancelotti ha donat molts noms dels jugadors que farà jugar contra el Vila-real aquest dissabte al Madrigal (22 h, Canal+1), i dimarts en el debut a la Lliga de Campions contra el Galatasaray a Istanbul (20.45 h, La 1). Jugarà Gareth Bale per la dreta, tot i que no ho farà d'inici. Sí, però, que ho farà Cristiano Ronaldo, malgrat que arrossega alguns problemes físics. I serà titular Nacho com a lateral esquerre i Illarramendi al mig del camp.

A més, preguntat per si farà rotacions a la porteria, Ancelotti ha anunciat que "dimarts jugarà Casillas a la Champions i així tot estarà més tranquil".

"El treball de Cristiano i Bale junts ajudarà l'equip a ser millor", ha analitzat el tècnic italià, que ha comentat que necessita "tots els jugadors mentalment preparats" pel mes que li espera a l'equip, amb molta càrrega de partits. "Serà un mes difícil, si no som llestos", ha apuntat.

En aquest sentit, ha demanat més comunicació amb les seleccions per evitar lesions. "Estic obert a parlar amb ells. No hem tingut sort. Hem recuperat Isco, però Arbeloa, Marcelo i Coentrao estan lesionats".

"Estic molt content amb Karim i el que està donant a l'equip –ha dit, per elogiar l'aportació de Benzema, molt critica al seu país per la mala ratxa golejadora–. Ha marcat ja dos gols. La competència que té, amb Morata i Jesé, és bona. N'estic satisfet".

Ancelotti ha reconegut que està "molt content per la qualitat de la plantilla", tot i que no s'ha atrevit a afirmar "que sigui el millor equip".

stats