FUTBOL
Esports Futbol 19/09/2011

Koné: "El futbol no són només diners; nosaltres tenim dues cames, com els del Madrid"

El futbolista africà del Llevant ha dit que el triomf davant el Reial Madrid ha estat "molt important i emocionant" i que feia "molt temps" que no vivia aquest moment

Efe
1 min
Koné, celebrant el gol contra el Madrid. KAI FÖSTERLING

ValènciaEl davanter ivorià Arouna Koné, autor del gol del Llevant en la victòria davant el Reial Madrid, ha comentat que en el món del futbol no només compten els diners i que els jugadors del seu equip tenen "dues cames igual que ells", en referència als jugadors madridistes.

"El futbol no és només diners. Els diners són fora del terreny de joc. Abans del partit, pensem que tenim dues cames com ells i s'ha de córrer i sortir al camp al 200%. El que havia de fer és jugar amb molta concentració", ha destacat Koné en una roda de premsa.

El futbolista africà ha assegurat que la victòria davant el Reial Madrid ha estat "molt important i emocionant" i que feia "molt temps" que no vivia un moment com aquest com a futbolista. "Va ser un moment molt emocionant, jo volia estar bé físicament en els tres pròxims partits, però ahir em vaig adonar que estava bé, volia ajudar els meus companys per arribar al nostre objectiu", ha afegit.

Sobre l'expulsió del futbolista del Reial Madrid Sami Kehdira, Koné ha confessat que va ser "la clau del partit", encara que ha subratllat que va ser decisió del col·legiat. "L'expulsió ens va ajudar però va ser decisió de l'àrbitre. Ells (el Reial Madrid) han de mirar el que han fallat", ha indicat.

stats