PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/01/2011

L'Athlètic domina, però sorprenentment el Depor suma els tres punts amb dos gols d'Adrián (1-2)

A San Mamés, Adrián López ha donat al Depor una victòria sorprenent. L'Ahtlètic ha estat el dominador, però no ha transformat les ocasions i ho ha pagat car

Redacció
1 min
Adrián López supera Xabi Castillo

BilbaoAdrián López ha donat al Deportivo de la Corunya els tres punts a San Mamés. L'Athlètic ha dominat durant tot el partit, però els bascos han desaprofitat moltes ocasions de gol i no ha estat fins el final que Llorente ha pogut superar Aranzubia.

L'atac del Depor va estar monopolitzat pel davanter asturià. Adrián López ha marcat dos gols, ha provocat un penal i ha provocat les dues targetes vermelles dels centrals locals: San José i Ustaritz. El davanter ha obert el marcador en el minut 22, aprofitant un dubtós penal que l'àrbitre li ha assenyalat a Ustaritz. A més, al 52', ha ampliat distàncies amb un potent xut després de superar la defensa local.

L'Ahtlètic ha fet el que potser és el millor partit de la temporada, però en els darrers metres, als locals els va faltar encert: van generar gairebé quinze ocasions, però només Llorente, a les acaballes (86'), va poder superar Aranzubia, aconseguint el seu onzè gol aquesta temporada.

Athlètic Club 1

Deportivo 1

Athlètic Club: Iraizoz; Iraola, San José, Ustaritz, Castillo (Gabilondo 62'); David López (Susaeta 59'), Gurpegui, Orbaiz, Muniain; Toquero (Vélez 59') i Llorente.

Deportivo de la Corunya: Aranzubia; Laure, Lopo, Aythami, Colotto, Manuel Pablo; Juan Domínguez (Juca 84'), Rubén Pérez, Juan Rodríguez; Lassad (Antonio Tomás 49') i Adrián (Pablo Álvares 90').

Gols: 0-1 (21') Adrián, de penal. 0-2 (52') Adrián. 1-2 (86') Llorente.

Àrbitre: Rubinos Pérez (madrileny). Va mostrar targeta groga al local Gurpegui i als visitants Laure i Aythami. Va expulsar a San José (33') amb vermella directa; i a Juan Rodíguez (45') i a Ustariz (90'), per doble amonestació.

stats