1a divisió
Esports Futbol 30/01/2011

Atlètic-Athletic: un clàssic amb vistes a Europa

L'equip basc ha sumat 7 dels últims 9 punts i ha escalat fins la 6a posició; els matalassers, en canvi, estan a 10 punts de la Champions, el seu gran objectiu

Redacció
1 min
El Kun Agüero controla la pilota entre Marc Torrejón i Henrique Adriano.

MadridAtlètic de Madrid i Athletic Club protagonitzen aquesta tarda al Vicente Calderón un dels clàssics de la Lliga. Un partit especialment important per als madrilenys, ja que estan a 10 punts de la zona de Lliga de Campions, el seu gran objectiu de la temporada.

Els matalassers afronten el partit en el moment més delicat de la temporada. Els últims resultats no han estat bons -una única victòria en set partits oficials- i el seu entrenador, Quique Sánchez Flores, està en el punt de mira tant dels aficionats com de la directiva. Tot el contrari dels 'lleons'. L'equip que entrena Joaquín Caparrós ha sumat 7 dels últims 9 punts i s'ha situat a la 6a posició de la Lliga.

Els madrilenys recuperen per aquest partit el 'Kun' Agüero i José Antonio Reyes, dos dels seus puntals en atac. Es preveu que els dos siguin titulars, i completin el quartet atacant amb Diego Forlán i Juanfran Torres.

També hi haurà novetats en defensa: Filipe Luis tornarà al lateral esquerra i Diego Godín al central. En canvi, qui no podrà jugar són Raúl García, per sanció; i Mariu Suárez, per lesió.

Pel que fa a l'Athletic Club, es preveu que Caparrós faci dos canvis a l'onze inicial. Mikel Susaeta i Igor Gabilondo substituiran David López i Iker Muniain. La resta de jugadors seran els mateixos que van contribuir a la victòria contra l'Hèrcules del cap de setmana passat.

El partit es disputa al Vicente Calderón i comença a les 17h.

stats