PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/02/2011

Un gol del Kun Agüero dóna tranquil·litat a Sánchez Flores i enfonsa el Saragossa

L'Atlètic de Madrid ha aixecat el cap al camp d'un Saragossa que pot caure a la zona de descens aquesta jornada.

Redacció
2 min
Kun evita la sortida d'Aranzubía en el primer gol.

BarcelonaL'Atlètic de Madrid i el "Kun" Agüero han ressorgit a La Romareda, han trencat les seves respectives males ratxes i han deixat el Saragossa en una delicada situació, després d'haver sumat un punt en els tres darrers partits. L'Atlètic ha sumat tres punts importants que el reactiven en la lluita pels llocs europeus, trencant així una ratxa de quatre derrotes consecutives.

Els visitants no només han donat la sensació de no ser un equip en crisi, sinó que han fet un joc molt superior al dels locals durant bona part del partit. Després del descans, el partit s'ha igualat, però llavors ha marcat Agüero.

Ja des dels primers minuts el conjunt de Quique Sánchez Flores ha anat a pel partit decididament i només la seva falta d'encert rematador, unit a la excel·lent tasca del seu ex porter Leo Franco ho han impedit en cinc ocasions. L'entrada de l'argentí Nico Bertolo pel francès Florent Sinama-Pongolle en la segona meitat ha suposat igualar efectius en la línia medul·lar i equilibrar el joc, perquè l'Atlètic ja no controlava ni arribava a l'àrea local amb la facilitat del primer període, mentre que el Reial Saragossa ha vist de bastant més de prop la figura del porter madrileny.

Al minut 65, l'equip d'Aguirre ha estat a punt de marcar després d'un llarg enrenou a l'àrea petita del seu rival, però no ho ha aconseguit, i això li ha costat pràcticament la derrota ja que a la contra d'aquesta mateixa jugada Agüero ha fet gol després d'una jugada personal. El gol ha afectat els locals, que han perdut el control del matx. Només en els dos últims minuts els locals han fregat l'empat, amb dos xuts al travesser d'Ikechukwu Uche i de Nico Bertolo.

Fitxa tècnica:

Saragossa 0-1 Atlètic de Madrid

Saragossa: Leo Franco; Diogo, Jarosik, Contini, Obradovic, Ponzio, Braulio, Gabi, N'Daw (Jorge López, min.68), Boutahar (Uche, min.72), i Sinama-Pongolle (Bertolo, min.46 ).

At. de Madrid: De Gea, Ujfalusi, Perea, Domínguez, Antonio López; Reis, Tiago, Raúl García, Koke (Elías, min.83); "Kun" Agüero (Diego Costa, min.85) i Forlán (Assunçao, min. 92).

Gols: 0-1. min.66. Agüero.

Àrbitre: Delgado Ferreiro, del C. Basc. Ha amonestat amb targeta groga els locals Diogo, Contini i Ponzio i als visitant Tiago i Assunçao.

Incidències: partit corresponent a la jornada 24 de lliga disputat a l'estadi de La Romareda de Saragossa davant d'uns 17.000 espectadors

stats