PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/01/2011

L'Atlètic de Madrid rep el Racing sense Reyes i Forlán

Els homes de Quique Sánchez-Flores volen sumar tres punts més que els permetin consolidar-se en els llocs que donen accés a Europa

Redacció
1 min

L'Atlètic de Madrid reprèn la Lliga contra el Racing de Santander, a qui rebrà demà amb la mirada en els llocs de Lliga de Campions i sense l'uruguaià Diego Forlán i José Antonio Reyes, baixes per lesió i sanció, respectivament, per afrontar un rival que camina per la zona mitja de la taula.

Aquestes dues absències, a les quals s'uneix la marxa del portuguès Simao Sabrosa al Besiktas i que el brasiler Elies Mendes, únic fitxatge fins ara de l'equip matalasser en aquest mercat d'hivern, encara no està amb el ritme físic necessari per entrar en competició, obligaran al tècnic a reestructurar demà el seu onze.

Davant estarà el Racing de Santander, que vol començar el 2011 amb un triomf fora de casa, per mantenir-se en la meitat de la taula de cara als pròxims partits abans de finalitzar la primera volta de la Lliga.

Miguel Ángel Portugal, tècnic de l'equip càntabre, reconeix la dificultat que suposa jugar contra el conjunt que dirigeix Quique Sánchez Flores pel seu bon joc, però confia en trobar-se demà al Vicente Calderón l'Atlètic "de les pitjors tardes".

stats