PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2011

Empat insuficient entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla (2-2)

El Sevilla i l'Atlètic de Madrid han sumat un punt poc útil en les seves aspiracions per poder accedir a les places europees

Redacció
2 min
Negredo intenta el xut davant de Godín

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Atlètic de Madrid i Sevilla han empatat (2-2) en un duel intens, trepidant i ple d'emoció fins a l'últim minut al Vicente Calderón, on qualsevol dels dos podia conquerir la victòria però que ha finalitzat amb un punt insuficient per a tots dos en les seves aspiracions europees d'aquest curs.

No ha defraudat el xoc, tot i la irregularitat en la present temporada dels dos equips, que han ofert un bon partit amb ocasions en una i altra porteria, sense pausa en la segona meitat, amb quatre gols i amb l'equip madrileny per darrere en el marcador en dues ocasions, fins que José Antonio Reyes ha signat el 2-2 final.

Ha estat un duel d'alta intensitat des de l'inici en el qual l'Atlètic ha arrencat amb pressió, concentració i atenció en cada pilota dividida per transformar el tempteig inicial en domini davant un Sevilla incapaç d'escapar a l'empenta del conjunt local durant la primera mitja hora.

Fitxa tècnica:

2 - Atlètic de Madrid: De Gea, Ujfalusi, Domínguez, Godín, Antonio López; Reyes, Tiago, Raúl García, Koke (Juanfran, m. 68); Forlán (Diego Costa, m. 83) i Kun Agüero.

2 - Sevilla: Javi Varas; Dabo (Sergio Sánchez, m. 61), Fazio, Escudé, Fernando Navarro, Jesús Navas, Medel, Rakitic, Perotti (Capel, m. 83); Negredo i Luis Fabiano (Renato, m. 89 ).

Gols: 0-1, m. 41: Negredo culmina un toc enrere de Perotti. 1-1, m. 48: Koke remata de forma magnífica un centre de Forlán. 1-2, m. 67: Rakitic, amb un xut al costat del pal després d'un contraatac. 2-2, m. 76: Reyes bat a Javi Varas després d'una passada a l'esquena de la defensa de Forlán.

Àrbitre: Mateu Lahoz (C. Valencià). Ha amonestat els locals Kun Agüero (m. 45) i Ujfalusi (m. 53) i els visitant Medel (m. 40) i Fernando Navarro (m. 60).

Incidències: partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada de Lliga a Primera Divisió, disputat a l'estadi Vicente Calderón davant uns 48.000 espectadors.

stats