BARÇA
Esports Futbol 27/02/2011

Laudrup: "El Barça t'esgota físicament i mental"

"El problema davant el Barça és que et buides, encara que comencen els dos (equips) amb la mateixa força", ha comentat Laudrup després de perdre 0-3

Redacció
1 min
Michael Laudrup, a la banqueta en el partit contra el Barça.

Palma de MallorcaL'entrenador del Mallorca, Michael Laudrup, ha afirmat després de la derrota per 0-3 a Son Moix, que el Barcelona "t'esgota física i mentalment", ja que "sempre té la possessió de la pilota".

"Nosaltres hem estat molt bé els primers 35 minuts, però és veritat que en la segona part ha hagut molta diferència. El problema davant el Barça és que et buides, encara que comencen els dos (equips) amb la mateixa força. La possessió sempre és de ells i has de córrer darrere de la pilota i això cansen físicament i mental", ha subratllat. Segons Laudrup, "si a més el Barça es posa per davant (al marcador) és pitjor".

"Contra ells sempre corres darrere, ni et deixen arribar a prop per fer faltes, sempre toquen pilota. És molt complicat especialment quan el resultat es posa a favor d'ells", ha explicat el tècnic danès. I ha afegit: "La sensació que hem tingut nosaltres davant el Barcelona és la mateixa d'altres equips. Puc ensenyar vídeos a la que altres rivals semblen molt inferiors, però és que no poden, com nosaltres aquesta nit. No et deixen, sempre mouen la pilota, amb un o dos tocs, i no hi ha res a dir".

Segons Laudrup, el seu equip tampoc ha tingut sort en la segona part, "amb un gol fora de joc o no, de Vila, la carambola de Pere, però no puc retreure res als meus jugadors", ha indicat.

stats