Reial Madrid
Esports Futbol 22/01/2012

Butragueño: "És impossible guanyar tants partits si hi ha fractura dins el vestidor"

El director de relacions institucionals del Reial Madrid creu que "sense unitat en la plantilla, no s'aconsegueixen els resultats" i insinua que Pepe serà sancionat pel règim intern del club

Ara
1 min

BarcelonaEmilio Butragueño ha sortit al pas de les insinuacions sobre males relacions entre alguns jugadors de la plantilla del Reial Madrid i el tècnic José Mourinho i ha assegurat que "és impossible guanyar tants partits si hi ha fractura dins el vestidor". "Jo he estat a un vestidor i puc dir que sense unitat, no tindríem aquests resultats. Estem convençuts que no hi ha fractura", ha dit.

El director de relacions institucionals assegura que Pepe haurà de respectar el règim intern del club, que servirà per sancionar-lo. En què consistirà aquesta sanció? No ho ha dit. "El règim intern és intern i ha de quedar entre nosaltres. No participarem de l'opinió pública. Pepe és un bon noi, però el seu apassionament el porta a aquestes situacions. Ha patit. És un bon esportista".

L'exjugador blanc creu que "Mourinho té molta experiència, és molt sòlid" i no l'afectaran els xiulets del Bernabéu. Sobre la victòria davant l'Athletic, Butragueño ha dit que "és un resultat molt important", en un partit en què als blancs els "ha costat tenir el control del joc" i en què han estat "molt efectius en atac".

stats