Madrid-Barça
Esports Futbol 10/12/2011

Casillas a Mou: "Que sigui l'últim cop que em tires merda a sobre davant els companys!"

Segons el diari 'El País', des que el porter i capità del Madrid va plantar cara al portuguès abans del primer partit de Lliga, les coses han millorat al vestidor blanc

Ara
1 min
Iker Casillas.

BarcelonaVa passa en la xerrada prèvia al primer partit de Lliga del Reial Madrid, a la Romareda. José Mourinho havia tractat de traïdor a Iker Casillas per haver trucat als jugadors del Barça després dels incidents de la Supercopa d'Espanya i demanar-los perdó, i en aquella xerrada els va dir als jugadors: "Hem d'anar tots en la mateixa direcció, però alguns no se n'han adonat". En aquell moment per primer cop algú es va atrevir a tallar un discurs del tècnic portuguès, i va ser el capità: "Tots en la mateixa direcció? Què significa això? Que tots hem d'anar en la direcció que tu diguis quan a tu et convingui? Que sigui l'últim cop que em tires merda a sobre davant els meus companys!". Tot això ho explica avui el periodista Diego Torres al diari El País.

Fins aquell dia a Saragossa tots la plantilla havia obeït a cegues la doctrina de Mourinho perquè Florentino Pérez així ho havia ordenat. Segons Diego Torres, el tècnic portuguès havia prohibit als seus jugadors saludar als del Barça, els havia demanat que fossin durs jugant, que els tractessin com a enemics, i que atiessin el foc parlant sempre de parcialitat arbitral. Però des del dia que Casillas va plantar cara a Mourinho les coses van canviar al vestidor blanc, el porter i capità ha guanyat galons, i ja ningú obeeix ordres a cegues.

stats