Primera Divisió
Esports Futbol 29/08/2011

Casillas: "La meva relació amb Mourinho és molt bona"

Iker Casillas ha assegurat que a vegades discrepa amb Mourinho, "però sempre amb bona relació". A més, ha negat que hagi muntat un sopar amb els internacionals espanyols del Barça.

Redacció
1 min
Iker Casillas: l'enemic més respectat del Reial Madrid

BarcelonaEl capità del Reial Madrid ha visitat aquest dilluns el seu campus i ha aprofitat per desmentir que tingui mala relació amb el seu entrenador: "De vegades discrepem en assumptes futbolístics o personals, però sempre amb bona relació, de manera alegra i divertida".

"Mourinho i jo tenim bona relació des del primer dia", ha afegit Casillas, que també ha negat que hagi muntat un sopar amb els blaugranes de la selecció: "No he quedat amb ningú per sopar dimarts. Ni sóc el líder d'un sopar ni res de res", ha rematat el capità del Reial Madrid.

Això sí, el de Mòstoles ha reconegut que és cert que va trucar Xavi i Puyol després del què va passar a la Supercopa d'Espanya, però ha assegurat que: "La gent no sap què he parlat amb ells; tot són especulacions, perquè el que vam parlar queda entre nosaltres".

Bones sensacions

Sobre l'excel·lent estrena a la lliga del seu equip, Casillas ha comentat que, si es presenta una temporada similar a l'anterior, els blancs tenen ara "més experiència", i: "Han vingut jugadors nous i hem donat bones sensacions".

I, a més, ha advertit que: "No podem deixar escapar cap punt amb rivals d'una altra lliga, perquè després ens costa el títol".

Pel que fa a la seva suplència al Trofeu Santiago Bernabéu, el porter ha dit que "en el futbol d'avui dia, i més al Reial Madrid, qui es cregui intocable fa mal fet", i ha acabat amb una advertència: "Si en aquest equip algú es creu intocable, el seu futur podria ser més que fosc".

stats