Esports Futbol 18/10/2015

El Celta derrota el Vila-real a l'últim minut i se situa colíder de Primera (1-2)

Orellana, autor del primer gol del Celta, disputa una pilota amb el jugador del Vila-real Nahuel / JOSE JORDAN / AFP

BarcelonaEl Celta ha derrotat el Vila-real amb un gol a l'últim minut i s'ha situat colíder de Primera (1-2). Un marcador que, al seu torn, deixa sense liderat l'equip de la Plana, que cau fins a la quarta posició del campionat.

El partit ha estat molt igualat i disputat fins al darrer minut. El Celta s'ha avançat amb un bon gol d'Orellana al límit del descans (min 41), mentre que a la represa el Vila-real s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Bailly per doble groga (min 47).

Tot i això, els locals han pogut empatar per mitjà de Denis Suárez (min 67). Però quan el partit semblava condemnat a l'empat, Nolito ha desequilibrat el marcador amb un xut creuat al minut 90 i ha donat els tres punts al Celta.