PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/04/2012

Clemente apel·la al seu dret d'"insultar en públic"

El tècnic de l'Sporting afirma, irònic: "Aquests dies m'ha jutjat i crucificat tot Espanya. Deu ser perquè és Setmana Santa"

Efe
1 min

GijónJavier Clemente, entrenador de l'Sporting de Gijón, va apel·lar al seu dret d'"insultar en públic" a qui l'insulta a ell també en públic, en referència a l'incident ocorregut diumenge passat a la sala de premsa.

Aquell dia es va dirigir a un periodista i li va dir que li diria al seu fill que n'era de "pocavergonya" el seu pare, com a resposta a les crítiques realitzades per aquest en les seves informacions o en els seus comptes de les xarxes socials.

Clemente ha reiterat la seva postura assegurant que no li molesten les crítiques però que no tolerarà els insults i que si aquests es fan en públic, com en un mitjà de comunicació, ell té tot el dret del món per també tornar els insults en públic, "perquè tots som iguals".

El tècnic basc ha indicat que "el que per uns són insults potser per altres no ho són", però ha assegurat que per ell sí que ho és dir que "és un entrenador caduc i passat de moda". Aquest va ser el desencadenant de l'enfrontament que va tenir lloc diumenge, ja que l'entrenador considera que "són afirmacions fetes amb l'única intenció de fer mal".

"Aquests dies m'ha jutjat i crucificat tot Espanya. Deu ser perquè és Setmana Santa, i si a Jesucrist se'l va crucificar sense judici, com no m'ho han de fer a mi", ha assenyalat Clemente, que a més ha reconegut que el que més l'havia fet enfadar és que la situació creada afectés l'Sporting.

stats