COPA DEL REI
Esports Futbol 20/12/2010

L'Ahtletic viatja sense Llorente i Amorebieta

Llorente i Amorebieta no s'han recuperat a temps dels seus problemes físics i no s'han desplaçat fins a Barcelona. Koikili i Igor Martínez també s'han quedat a Bilbao

Redacció
1 min

BilbaoL'entrenador de l'Athletic Club, Joaquín Caparrós, ha convocat 20 jugadors per al partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, que enfrontarà el seu equip amb el Barça al Camp Nou. A la llista no hi figuren Fernando Llorente ni Fernando Amorebieta, tots dos amb problemes físics.

Llorente, amb una possible lesió al maluc esquerre, i Amorebieta, que es recupera d'un esquinç al turmell esquerre, s'han quedat a Bilbao juntament amb els també lesionats Aurtenetxe i Ibai Gómez, a més d'Íñigo Pérez, Ion Vélez i Balenziaga, per decisió tècnica.

Com a novetats respecte al partit de l'última jornada de Lliga, entren a la llista Koikili, que s'ha recuperat d'una sobrecàrrega muscular, i Igor Martínez, descartat per motius tècnics.

La llista de convocats de Caparrós és:

Iraizoz, Raúl, Aitor (porter del filial), Toquero, Koikili, Ustaritz, San José, David López, Iturraspe, De Marcos, Gabilondo, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Gurpegui, Aitor Ocio, Castillo, Javi Martínez, Igor Martínez i Muniain.

stats