PÒQUER DE CLÀSSICS
Esports Futbol 15/04/2011

Cristiano: "Si guanyem tot segueix obert, no tirem la tovallola"

Cristiano Ronaldo afirma en una entrevista a la televisió del club que, si guanyen el partit de Lliga d'aquest dissabte, fiquen pressió al Barça per la final de Copa

Efe
2 min
Cristiano Ronaldo, amb Granero, durant l'últim entrenament dels blancs abans del primer clàssic.

MadridCristiano Ronaldo ha mostrat la mentalitat amb què el Reial Madrid afronta el primer dels quatre partits que disputa davant el Barça, i ha assegurat que si guanyen el duel de Lliga "tot segueix obert" i que no tiraran "la tovallola".

"Hem de pensar exclusivament en el partit de dissabte. Hem de guanyar, juguem a casa i hem de posar la pressió. Si guanyem tot segueix obert, no podem llençar la tovallola. El que hagi de venir després, vindrà", ha assegurat en una entrevista a Reial Madrid televisió.

"És un mes molt important per als madridistes. Hem de ser positius i confiar. Les hem d'encarar com a situacions boniques de la vida, que la gent gaudirà. Estic feliç. Crec que mai ha passat en el futbol jugar tants partits contra un equip. Hem de gaudir, és bonic i bo per al futbol", ha afegit.

Cristiano veu el Reial Madrid "més madur" i destaca la unitat de la plantilla a l'hora de la veritat. "Estem junts per a la recta final, que serà a tot o res. Estem preparats". Encara que pel seu cap encara no passa la final de Copa del Rei que el proper dimecres disputarà a Mestalla davant el Barça, el davanter portuguès ha afirmat que és "una final per guanyar", però dóna prioritat al primer duel, el de Lliga. "Ara hem de pensar només en el dissabte. Després en la Copa del Rei i en les semifinals de 'Champions'. L'important és guanyar i ficar pressió al Barça. Si guanyem el dissabte ens donarà confiança per a la Copa",ha admès.

Finalment, ha destacat la importància de no viure el seu segon any en blanc amb el Reial Madrid. "És important guanyar alguna cosa. No puc veure com el Reial Madrid passa dos o tres anys sense guanyar absolutament res. Quan parles del club més gran del món, o potser un dels més grans, ha de guanyar. L'any passat vam acabar amb les mans buides però espero que aquest i el proper guanyem alguna cosa, comptem amb jugadors fantàstics i amb un entrenador fantàstic".

stats