PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 31/03/2012

Cristiano Ronaldo: "No marxaria amb Mourinho, vull seguir al Madrid"

L'estrella del Reial Madrid ha afirmat que tant el millor entrenador com el millor jugador del planeta "haurien de triomfar a lligues diferents"

Efe
1 min

BarcelonaEn una entrevista a la televisió portuguesa TVI, Cristiano Ronaldo ha descartat mantenir una mala relació amb Mourinho i ha elogiat l'entrenador del Reial Madrid. D'ell ha dit que el considera "el millor" per haver aconseguit títols en campionats de diversos països. "Tot gran entrenador ha de triomfar en lligues diferents i ell ho ha aconseguit. Molts són considerats els millors i no ho han aconseguit. Amb els jugadors passa el mateix".

L'extrem del Reial Madrid va reiterar que la seva relació amb el tècnic és "molt bona" i va expressar la seva satisfacció per compartir equip amb ell perquè "és el millor. Abans de conèixer-lo com a entrenador ja sabia que ens aniria bé perquè els principis que ell té són bàsicament els mateixos que els meus".

Ara, el jugador ha descartat la possibilitat de deixar el Reial Madrid en el cas que Mourinho deixés l'equip blanc: "No li puc respondre d'una manera políticament correcta a la pregunta, però jo vull continuar al Reial Madrid. No m'agrada anar darrere de ningú".

El jugador portuguès, que compleix la seva tercera temporada al Reial Madrid, ha deixat clar que no vol marxar de Madrid. "Vull fer una gran temporada i acabar-la de la millor manera. Vull continuar al Reial Madrid. Encara tinc tres anys més de contracte, veure'm que vol el club de mi".

stats