Primera Divisió
Esports Futbol 11/04/2012

Cristiano rescata el Madrid al Vicente Calderón (1-4)

El Reial Madrid ha patit per guanyar un partit que empatava a 25 minuts del final, però ha superat l'Atlètic de Madrid i deixa la renda amb el Barça en quatre punts

Juanfran i Cristiano Ronaldo

MadridEl Reial Madrid ha patit per guanyar un partit que empatava a 25 minuts del final, però ha superat l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón (1-4) i deixa la renda amb el Barça en quatre punts. Cristiano Ronaldo, que ha anotat tres gols, ha rescatat l'equip blanc, que ha completat la golejada amb Callejón.

El Reial Madrid està guanyant el seu partit contra l'Atlètic de Madrid (1-2, en joc) al Vicente Calderón, on Cristiano Ronaldo suma dos gols.

Amb la lliçó del València al Bernabéu apresa, l'Atlètic de Madrid ha començat el partit sabent esperar al darrera al Reial Madrid. L'equip blanc, però, ha tingut més sort i s'ha avançat al minut 25 amb un gol de falta directa de Cristiano Ronaldo, que ha sabut sorprendre Courtois amb un xut que no semblava gaire perillós.

Descontent amb el joc del seu equip, José Mourinho ha mogut la banqueta al descans i ha donat entrada Mesut Özil, que ha ocupat el lloc de Kaka.

L'Atlètic de Madrid ha sabut empatar el partit en una acció de combinació que al minut 55 ha finalitzat, de cap, Falcao. Instants després, Xabi Alonso ha vist targeta groga i es perdrà el proper partit del Reial Madrid.

Quan pitjor ho estava passant el Reial Madrid, Cristiano Ronaldo ha rescatat el seu equip amb dos gols. El segon de l'equip blanc ha arribat al minut 68. El tercer, el de la sentència, al minut 83, quan el davanter portuguès ha marcat, de penal, el seu tercer gol.

A tres minuts del final, Callejón ha marcat el quart gol del Reial Madrid.