Primera Divisió
Esports Futbol 26/02/2012

El Madrid aprofita els regals de Fernández Borbalán per guanyar a Vallecas (0-1)

L'àrbitre del partit ha perdonat l'expulsió a Pepe, que ha trepitjat Piti als deu minuts de partit, i un penal a Sergio Ramos, que ha etzibat un cop de colze a Diego Costa

Ronaldo, Khedira i Ramos celebren el gol del portuguès

MadridEl Reial Madrid ha patit per guanyar a Vallecas (0-1) en un enfrontament que, a 35 minuts del final, estava empatat. El triomf en aquest difícil partit, que ha començat a les quatre de la tarda amb escenografia taurina, amb la meitat del camp assolellat i l'altra meitat a l'ombra, permet al conjunt blanc de sumar 64 punts.

L'àrbitre del partit, Fernández Borbalán, ha perdonat l'expulsió a Pepe, que ha trepitjat Piti als deu minuts de partit, i un penal a Sergio Ramos, que li ha etzibat un cop de colze a Diego Costa quan el marcador encara era de 0-0. A més, el col·legiat ha expulsat Michu a tres minuts del final per una acció en què el futbolista ha tocat la pilota.

Sense Benzema, el Reial Madrid ha generat menys perill que en altres partits. Higuaín, que no jugava com a titular des del 3 de desembre, ha jugat bona part dels minuts aïllat a la davantera del conjunt que entrena José Mourinho. De fet, la millor oportunitat de la primera meitat ha estat per al Rayo Vallecano, ja que Piti ha enviat la pilota a l'escaire.

El Reial Madrid s'ha avançat amb una genialitat de Cristiano Ronaldo, que al minut 54 ha sorprès tothom amb un xut de taló a la sortida d'un córner.

Després del gol, José Mourinho ha reestructurat l'equip; ha enviat Kaká a la dutxa i ha donat entrada Coentrao. Després, l'entrenador portuguès també ha posat Callejón i Granero al camp.

El Rayo Vallecano encara ha disposat de tres bones accions per empatar, com un xut de Michu des de dins de l'àrea que ha sortit fora, una bona acció de Casado que Casillas ha aturat o una greu errada d'Armenteros a porteria buida, però la pilota no ha entrat i el Reial Madrid s'ha endut els tres punts de Vallecas.