Primera Divisió
Esports Futbol 14/09/2012

José Mourinho evita analitzar la situació de Cristiano Ronaldo: "Si està trist i juga així, perfecte"

El tècnic portuguès del Reial Madrid ha recordat que ell tan sols és un entrenador de futbol

Ara
1 min
José Mourinho

MadridJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha criticat "el poc temps per treballar" que ha tingut per culpa dels partits internacionals de les seleccions. "Hem d'aprofitar el partit contra el Sevilla per millorar, ja que no ho podem fer en els entrenaments. L'aspecte mental marcarà la diferència", ha opinat.

Respecte a Cristiano Ronaldo, José Mourinho ha evitat qualsevol polèmica: "He trobat tothom igual. Tothom té ganes d'estar en aquest grup de treball", ha dit. "L'entrenador de futbol s'ha de preocupar pels resultats esportius i per la qualitat del joc. A mi el que em preocupa és que el meu equip encara no ha jugat bé. Crec que estem tots junts en aquesta preocupació. No conec cap jugador que no vulgui guanyar", ha apuntat.

"Quan un jugador no rendeix bé, la responsabilitat és meva. Quan rendeix bé, el mèrit és seu. Com que des de fa anys Cristiano Ronaldo només juga bé, el mèrit és seu. Només sóc un entrenador de futbol", ha assegurat en roda de premsa. "Si Cristiano Ronaldo està trist i juga així, perfecte. Ell treballa bé i sempre és un jugador solidari", ha afegit.

"Cristiano Ronaldo necessita pau, tranquil·litat i jugar a futbol. Tothom ha d'avaluar el seu rendiment al camp, res més", ha reiterat.

Segons José Mourinho, "si una cosa caracteritza els meus equips és que els rivals no estan còmodes i saben que guanyar-nos no serà fàcil. Tinc urgència perquè això torni a ser així".

L'entrenador ha apuntat que Essien pot ser titular aquest dissabte: "Ha arribat amb molta il·lusió, sense cap problema físic i s'està entrenant molt bé. Té una bona disposició per treballar i per fer grup".

stats