Esports Futbol 23/09/2012

Djukic: "Muñiz Fernández no s'ha adonat que Franco ja és mort i que hi ha llibertat d'expressió"

El tècnic del Valladolid comenta en roda de premsa que no ha entès la seva expulsió i que només comentava amb el quart àrbitre l'acció del penal que han rebut en contra

BarcelonaMiroslav Djukic, entrenador del Valladolid, ha estat expulsat al minut 73 del partit per protestar el penal que li han assenyalat en contra al Vicente Calderón. Els seus homes han perdut per 2-1 contra l'Atlètic de Madrid. A la roda de premsa, però, no s'ha mossegat la llengua.

"L'àrbitre [Muñiz Fernández] no s'ha adonat que Franco ja és mort i que hi ha llibertat d'expressió", ha etzibat Djukic, que no ha entès la seva expulsió després de comentar la jugada amb el quart àrbitre. Djukic, a més, ha volgut deixar clar que "hem perdut per ser uns cagats".

Tot i així, a l'acta del partit Muñiz tan sols ha fet constar que Djukic ha estat amonestat i no expulsat.