Esports Futbol 02/10/2011

Tres gols d'Higuaín i un de Callejón condemnen l'Espanyol (0-4)

L'Espanyol no ha pogut sumar els tres punts davant un Madrid superior durant bona part de la primera meitat. Els pericos han creat força perill a Casillas, però sense sort

Romaric intenta superar la defensa blanca

BarcelonaNo ha pogut ser. Tot i intentar-ho durant tot el partit, l'Espanyol de Mauricio Pochettino no ha pogut regalar a la seva afició els tres punts en un partit en què no ha merescut perdre per un marcador tan advers. Tot i el gol inicial d'Higuaín al quart d'hora de joc -precedit per una passada de Ronaldo que havia controlat la pilota amb el braç- els periquitos no han perdut la cara al partit i han gaudit de diverses ocasions que han estat a punt de ser gol. Thievy i Sergio García han fet treballar de valent Casillas, que ha fet diverses aturades de mèrit.

El gol al 16' de la primera part no ha fet canviar la forma de jugar de l'Espanyol, que s'ha mostrat valent de cara a porteria i no ha tingut mai por als de Mourinho. Tot i la insistència, el primer temps ha finalitzat amb 0-1. A la represa els de Pochettino han tornat a posar en problemes la defensa blanca i han control·lat el joc a tres quarts de camp. Però no ha servit de res.

Una passada en profunditat d'Arbeloa cap a Higuaín ha significat el 0-2. El Pipa ha controlat la pilota i amb un xut fort i sec ha superat Cristian Álvarez a l'alçada de l'escaire. Un xut imparable. Després del gol Pochettino ha donat entrada a Dátolo -anteriorment a Weiss- per ser més profund per les bandes, però de poc ha servit. A deu minuts del final José Callejón ha batut per baix Cristian i ha fet el 0-3 després d'un gran contracop dels blancs. A les acaballes del matx, al 89', Higuaín ha fet el seu tercer gol de la nit i ha deixat el 0-4 definitiu.

L'Espanyol es queda amb sis punts a la taula després de la derrota d'aquest diumenge i el Reial Madrid se situa tercer amb 13 punts, un menys que el Barça i el Llevant.