ESPANYOL
Esports Futbol 15/05/2011

L'Espanyol diu adéu al somni de jugar a Europa després de caure a Saragossa (1-0)

El Saragossa ha estat superior durant gran part del partit encara que l'Espanyol ha errat tres ocasions molt clares. Una de Callejón i dues més a la mateixa jugada de Rui Fonte i Álvaro

Redacció
1 min
Obradovic i Iván Alonso lluiten per la pilota

BarcelonaEl somni de jugar a Europa la temporada vinent s'ha esfumat. La derrota a La Romareda deixa els de Mauricio Pochettino sense opcions de jugar l'Europa League l'any vinent.

El Saragossa s'ha mostrat superior durant gran part del partit, però l'Espanyol ha gaudit de les millors ocasions i les més clares. I és que José Callejón, quan el partit anava 0-0, ha errat l'ocasió més clara del partit quan gairebé sol a la frontal de la petita no ha pogut superar a Leo Franco, que ha aturat el seu xut amb menys dificultats de les previstes.

Això ho ha pagat l'equip 'periquito', que ha vist com en el 54' Leo Ponzio engaltava un xut des de la frontal que inaugurava el marcador. Enlloc d'esperonar l'equip, l'Espanyol s'ha ensorrat durant els minuts posteriors. Tot i així, a les acaballes, l'Espanyol ha tingut una doble ocasió que per ben poc no ha estat gol. Primer Álvaro gairebé amb la porteria buida ha fallat després de rematar de cap i posteriorment Rui Fonte, tampoc ha encertat la direcció de la pilota per superar Leo Franco.

Amb aquest triomf el Saragossa segueix en descens i té a un punt la salvació, que la marca el Dépor amb 43 punts.

Fitxa Tècnica

1- Saragossa: Leo Franco; Lanzaro, Jarosik, Da Silva, Obradovic; Ponzio, Gabi, Ander; Boutahar (Bertolo, 60'), Uche (Sinama, 46') i Lafita (Braulio, 91')

0- Espanyol: Kameni; Galán, Raúl Rodríguez, Amat, Chica (Rui Fonte, 69'); Luis García, Javi López, Verdú, Callejón (Isaías, 60'), Iván Alonso (Álvaro, 60') i Osvaldo

Gols: 1-0 Ponzio (54')

Targetes grogues: Ander Herrera (43'), Gabi (79')

stats