PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/11/2011

L'Espanyol no pot guanyar el Vila-real i només suma un punt (0-0)

Els de Pochettino han estat superiors en el primer temps, però a la segona part han estat els castellonencs els que han pogut marcar més d'un gol

D.r. Jover
2 min
Romaric, en una acció del partit

BarcelonaL'Espanyol i el Vila-real han empatat a zero aquest diumenge a Cornellà-El Prat en un matx que ha pogut guanyar qualsevol. Si a la primera part els blanc-i-blaus han tingut la possessió de la pilota i han gaudit de les millors ocasions, en el segon temps ha estat el Vila-real qui ha donat més d'un ensurt a la porteria de Cristian, que ha vist com Hernán Pérez i Marco Rubén no han estat encertats.

L'inici de partit ha comptat amb dues jugades molt polèmiques. La primera en els primers minuts, quan Álvaro ha reclamat un penal després de rebre un cop dins de l'àrea que l'havia fet caure. Fernández Borbalán, però, no ha assenyalat res. I al 12' de partit Héctor Moreno ha rematat de cap, però estava una mica avançat i l'àrbitre ha anul·lat el gol.

En el segon temps el partit ha estat per a tots dos. Tot i així, el Vila-real ha gaudit de les millors ocasions i ha estat a punt d'emportar-se els tres punts de Cornellà. Per sort, la pilota no ha entrat. A més, l'Espanyol ha jugat amb 10 jugadors en els darrers quinze minuts per culpa de l'expulsió de Juan Forlín.

En els darrers cinc minuts els de Pochettino han tancat el Vila-real a la seva àrea però no han pogut crear una ocasió clara de perill. La millor ha estat de Thievy, que ha rematat de cap una centrada que ha mort a les mans de Diego López.

Fitxa Tècnica:

0-Espanyol: Cristian, Javi López, Raúl R., Héctor, Dídac; Forlín, Romaric (Baena 78'); Sergio G., Verdú, Dátolo (Weiss 58') i Álvaro (Thievy 73').

0-Vila-real: Diego López; Mario, Gonzalo, Musacchio, Català; Bruno, Borja Valero, J.Oriol, De Guzmán (Ángel 69'), Hernán Pérez (Joselu 91') i M. Rubén (Lejeune 91').

Targetes: Dídac (41'), De Guzmán (62'), Forlín (64' i 74'), Gonzalo (71'), Bruno (88').

stats