ESPANYOL
Esports Futbol 02/04/2011

Pochettino no renuncia a Europa: "Lluitarem perquè és el somni de molta gent"

A la roda de premsa anterior al partit contra el Racing de Santander, Mauricio Pochettino ha dit que esperen un partit "difícil" perquè ara tothom necessita els punts

Redacció
1 min
Pochettino gesticula durant el Llevant-Espanyol.

BarcelonaMauricio Pochettino, entrenador del RCD Espanyol, ha assegurat aquest matí que l'equip està molt "il·lusionat" amb la lluita per Europa en aquesta recta final de temporada encara que ha advertit del perill del Racing de Santander, amb un futbol "directe i pràctic, molt incòmode".

"Esperem un partit difícil però a partir d'ara tots els partits seran complicats perquè tothom necessita els punts com nosaltres. L'important és que tenim il·lusió i lluitarem per estar a Europa. Competirem per aquesta fita ja que és el somni i la il·lusió de molta gent", ha comentat.

El preparador argentí ha destacat les qualitats del Racing: "Té una proposta futbolística interessant i sabem el que ens trobarem. Envien la pilota als puntes ràpid i pressionen al centre del camp. És un conjunt al qual és complicat jugar però intentarem treure un bon resultat".

Pochettino s'ha mostrat satisfet per la total disponibilitat del davanter Pablo Daniel Osvaldo, màxim golejador de l'Espanyol. "És un jugador important i ajudarà l'equip. Quants més efectius tinguem disponibles més fort serà el grup", ha apuntat el tècnic, que està vivint una plaga de lesions aquesta temporada.

En aquest sentit, el preparador blanc-i-blau ha apuntat que estudiaran la situació del migcampista Baena, amb tres lesions en la mateixa zona aquesta temporada: "Estudiarem com ha passat. No és una cosa fortuïta i haurà de veure-ho amb calma. Les baixes no suposen pèrdua de solidesa encara que sí hem d'avançar la progressió del planter".

stats