1a divisió
Esports Futbol 26/02/2012

Fernández Borbalán perdona l'expulsió a Pepe i Ramos i ensenya una vermella injusta a Michu

L'àrbitre ha condicionat notablement el partit amb la permissivitat als jugadors blancs, que encara no els han xiulat cap penal en contra i 11 a favor aquesta Lliga

Ara
2 min
Pepe recrimina l'actitud a Diego Costa, després que el jugador del Rayo rebés un cop de colze de Sergio Ramos

BarcelonaFernándes Borbalán s'ha convertit en un dels protagonistes del partit que el Reial Madrid ha guanyta al camp del Rayo Vallecano. L'àrbitre no ha expulsat Pepe ni Sergio Ramos –en una acció on també ha comès penal–, i en canvi sí que ha ensenyat una vermella injusta al local Michu.

La primera jugada polèmica ha estat al minut 12 de partit, quan Pepe ha comès una entrada dura sobre Piti, trepitjant-li el turmell. Però enlloc d'assenyalar aquesta falta i ensenyar targeta al jugador local. De fet, el jugador ha continuat jugant al límit del reglament, i no ha estat fins al descompte que no ha vist l'única targeta groga –que, això sí, li impedirà jugar el proper partit per acumulació–

Encara que la jugada clau s'ha produït al 20 del primer temps. Sergio Ramos ha donat un cop de colze a Diego Costa a l'interior de l'àrea que hagués significat la vermella pel central del Reial Madrid i l'expulsió. Però qui ha vist targeta –groga– ha estat el jugador local, per simular aquesta acció i protestar-li al col·legiat.

En canvi, qui sí que ha vist la vermella directa ha estat el futbolista del Rayo Michu, a les acaballes del partit, quan li ha robat la pilota a Khedira llançant-se en planxa. Però Fernández Borbalán ha considerat que aquella acció era mereixedora de vermella directa i ha deixat els de Vallecas amb un menys.

El Reial Madrid és dels pocs equips de la Lliga que encara no els han xiulat cap penal en contra, però en canvi és qui més n'ha rebut a favor, amb un total d'11. I amb el d'aquest diumenge, ja són 9 els equips que s'han quedat amb un jugador menys en aquesta Lliga quan juguen contra els blancs.

stats