Futbol
Esports Futbol 14/05/2012

Florentino Pérez: "Aquesta Lliga s'ha aconseguit gràcies a una plantilla formidable i a un magnífic entrenador"

El Reial Madrid ha celebrat el títol de Lliga en un acte institucional a la Comunitat de Madrid, l'ajuntament i la patrona de la ciutat, la Verge de l'Almudena. Mourinho ha demanat "que s'acabin ja les celebracions"

Ara
1 min
Esperanza Aguirre i Florentino Pérez

MadridEl Reial Madrid ha completat aquest matí l'últim acte de celebració del títol de Lliga. José Mourinho, de fet, s'ha mostrat cansat de tants actes festius. "És l'hora d'acabar ja amb les celebracions. A partir d'ara jo ja pensaré en el futur i en la pròxima temporada perquè el Reial Madrid no et permet adormir-te en el que has aconseguit". El tècnic portuguès es fixa l'objectiu d'aconseguir la 'Décima' "amb tranquil·litat, sense obsessió".

El president del club blanc, Florentino Pérez, ha tret pit del títol assegurant que "és una prova que el Reial Madrid no deixa mai de lluitar pels seus objectius, encara que semblin difícils" i ha assegurat que el Madrid "és un club universal i sense fronteres". I ha afegit: "Aquesta Lliga s'ha aconseguit gràcies a una plantilla formidable i a un magnífic entrenador. Talent i defensa sense fissures dels nostres valors".

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha desitjat que l'equip torni la temporada que ve amb més títols. I Ana Botella, alcaldessa madrilenya, ha catalogat "de 100 i no de 10" l'any dels blancs.

stats